importator direct:

(+4) 021 3109007

...cea mai rara cafea din lume

  Comanda      Preparare      Horeca      Parteneri     Stiri                                                                                                                                                           Contact       Despre Noi  

 
 

Kopi Luwak este cea mai rara cafea din lume, productia limitandu-se la doar cateva tone pe an. Particularitatea ce o face atat de rara si de apreciata in restaurantele si cafenelele de lux din lumea intreaga este producerea ei. Mamiferul numit Zibeta Asiatica (Asian Civet sau Luwak) se hraneste cu fructele de cafea cele mai coapte si mai aromate. Bobul de cafea este eliminat intact de animal si este cules apoi de lucratorii de pe plantatie, care apoi il supun unui laborios proces de spalare, dezinfectare, selectie bob cu bob, macerare, uscare si apoi prajire. Studiile stiintifice arata ca in urma procesului de spalare si dezinfectare la care este supusa, cafeaua Kopi Luwak este microbiologic mai curata decat cafeaua obisnuita.


Cafeaua Kopi Luwak este puternica, echilibrata, cu arome florale si note subtile de caramel. Este mai putin amara decat cafelele obisnuite prin natura ei, fiind prajita mediu pentru a ii pastra intacta aciditatea. Din punct de vedere al calitatii, este o cafea ?Specialty Grade? si nu contine defecte, boabele fiind alese individual inainte de ambalare.


Cafeaua noastra a fost degustata in locatii din lumea intreaga, si a fost prajita si evaluata apoi conform normelor internationale ale concursurilor de cafea de catre ?Cafeotheque de Paris?, capatand laudele juriului (2010).


Kopi Luwak poate fi servita la filtru, la ibric, sau espresso. Pentru instructiuni detaliate de preparare, dati click aici.


Cafeaua biodinamica Kopi Luwak este importata de decoMagique direct din insula Java (Indonezia), si este in intregime de tipul Arabica.

Atentie: suntem informati ca pe piata din Romania exista cafea Kopi Luwak contrafacuta, adesea la preturi aparent atractive - protejati-va investitia cumparand direct de la importator sau de la un distribuitor agreat: aici gasiti lista partenerilor nostri.

 

Cafeaua Kopi Luwak

Comanda acumhttp://www.magdeco.ro/mag/index.php?ukey=cart&action=add_product&productID=1260http://www.magdeco.ro/mag/index.php?ukey=cart&action=add_product&productID=1260shapeimage_3_link_0

Cafea Kopi Luwak prajita

100 grame

prin magazinul online


266 RON